Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Nyhetsrum

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Nyheter är sådant som är intressant, viktigt och aktuellt. Intervjuer är ofta gjorda med våra studerande, men även med företag, ledningsgruppsmedlemmar och våra medarbetare. Vi anordnar också en hel del event, som vi samlar här så att du inte missar information om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, mässor, nätverksdagar och mycket mer!

Pressrum

Följ Plushögskolan AB (som TH är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Digital informationsträff från Lund Featured blid Event

07/04/2020

Digital informationsträff från Lund

Koppla upp dig på digital informationsträff och få reda på mer om Distributionselektriker, Elnätsprojektör och Javautvecklare som startar i Lund till hösten 2020. Olika datum beroende på vilken utbildning du är intresserad av!

Digital informationsträff om IT-utbildningar Featured blid Event

01/04/2020

Digital informationsträff om IT-utbildningar

Vill du läsa en IT-utbildning för att nå dina karriärmål? Välkommen på digital informationsträff den 14 april för mer info om .NET-utvecklare, Javautvecklare och Pythonutvecklare med inriktning AI i Göteborg.

Joakim Wassberg om Pythonutvecklare med inriktning AI Featured blid Intervju

25/03/2020

Joakim Wassberg om Pythonutvecklare med inriktning AI

Pythonutvecklare med inriktning AI är en ny utbildning för oss på TH, men den är också helt unik inom hela yrkeshögskolan. Vi snackade med en av utbildarna om yrkesrollen, utbildningens upplägg och vad den leder till efter examen.

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar Featured blid Nyhet

18/03/2020

Temporär förändring: distansundervisning för samtliga utbildningar

Regeringen och Folkhälsomyndigheten rekommenderar att alla yrkeshögskolor ska övergå till distansundervisning för att begränsa smittspridningen av coronaviruset Covid-19. Vi följer regeringens rekommendation och kommer temporärt att ställa om till distansundervisning. Anpassningar kommer att ske utifrån varje utbildnings förutsättningar.

Digital informationsträff om logistikutbildning Featured blid Event

09/03/2020

Digital informationsträff om logistikutbildning

Nyfiken på Green Logistics Management? Både som distansutbildning och platsbunden utbildning i Jönköping! Nu ger vi dig chansen att få mer info om utbildningen, vi bjuder in till digital informationsträff den 26 mars och 15 april!

Informationsträff i Uddevalla – DIGITALT Featured blid Event

05/03/2020

Informationsträff i Uddevalla – DIGITALT

Den 7 april (OBS! Nytt datum) bjuder vi in till digital informationsträff, för dig som vill veta mer om utbildningen Bygg- och anläggningsledare. Varmt välkommen att koppla upp dig!