Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event men även tips och inspiration för dig som studerar hos oss eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Vill du få en inblick i hur det är att plugga hos oss så ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även en del intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar samt kvalitetssäkrar våra YH-utbildningar.

On top of that, så anordnar vi en hel del event så som informationsträffar, nätverksdagar och Meetups – både i våra lokaler och online, så om du inte vill missa vad som händer härnäst och som du kan vara med på; gå in och kika på Event-fliken! Förutom det, så är vi även med på olika mässor och inför dessa så lägger vi upp info om det också så att du vet var du kan träffa på oss på olika orter runt om i Sverige.

Pressrum

Följ AcadeMedia (som vi på Teknikhögskolan är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Öppen ansökningswebb för HT-21 Featured blid Nyhet

10/02/2021

Öppen ansökningswebb för HT-21

10 februari. Japp, idag har vi öppnat ansökan för dig som vill börja studera till höstterminen 2021.

Digitala informationsträffar för HT-21 Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar för HT-21

Funderar du på att börja studera och vill veta mer om våra YH-utbildningar? Anslut till våra digitala informationsträffar under våren! Valfritt & kostnadsfritt, såklart.

Online-Meetup för energiföretag Featured blid Event

02/02/2021

Online-Meetup för energiföretag

Den 19 februari välkomnar vi dig som företag till en online-Meetup med våra studerande som läser till distributionselektriker och elnätsprojektörer!

Utbildningsutbud 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningsutbud 2021

2021 är här med massa nya utbildningsmöjligheter hos Teknikhögskolan! Till hösten erbjuder vi 26 unika och innovativa utbildningskoncept. Se hela listan här »

Elektriker är inte de enda som jobbar med el Featured blid Intervju

17/12/2020

Elektriker är inte de enda som jobbar med el

Oscar tog examen som distributionselektriker innan sommaren. Han hade länge varit intresserad av elteknik, men ville inte bli en "vanlig elektriker". Och det finns ju andra yrkesgrupper som jobbar med el på olika sätt! Här berättar han om sin resa mot en karriär i energibranschen.

Tips till dig som ska söka LIA Featured blid Tips och inspiration

11/12/2020

Tips till dig som ska söka LIA

Att söka LIA kan jämföras med att söka jobb, ibland är det utmanande. Vi har samlat tips och inspiration kring vad som är bra att tänka på för dig som ska söka LIA-plats (praktikplats).