×
 

Har du kompetens som du vill dela med dig av? Som utbildare utvecklar du både våra studerande, dig själv och samhället i stort. Det är ett stimulerande arbete där du engagerar, undervisar och inspirerar kursdeltagare inom ditt expertområde. Idag har vi ett stort näringslivsnätverk med utbildare som konsultar hos oss. Bli en del av oss, du med!

Vad innefattar ett uppdrag som utbildare?

Som utbildare hos oss ansvarar du för en eller flera kurser. Du planerar och utformar innehåll i föreläsningar, examinationer och övriga kursmoment, ibland utifrån ett färdigt kurspaket och ibland utifrån ett "blankt papper". Du leder de studerande genom undervisningen och följer upp kursutvärderingar.

Utbildningsområden

Vi har ett brett utbud av kurser inom bland annat programmering, IT-säkerhet, livsmedelshygien, teknisk försäljning, elkonstruktion, geodesi, entreprenadjuridik, Supply Chain, automation och CAD.
Se vårt befintliga kursutbud.

Pedagogiska verktyg

En lyckad kunskapsöverföring grundar sig i en bra och intresseväckande pedagogik. För att vara utbildare behöver du inte ha tidigare erfarenhet av att föreläsa, men det är givetvis en fördel om du kan förklara komplicerade processer och ämnen på ett lättförståeligt sätt. Det viktigaste är att du brinner för ditt kompetensområde och har viljan att dela med dig av din kunskap.

Som ny utbildare ger vi dig en digital onboarding där du får tips och svar på frågor om hur du blir en duktig utbildare. Vi har utbildningsplaner, presentationsmallar och en pedagogisk handbok som du kan använda som stöd i din planering av undervisningen. Dessutom finns våra utbildningsledare som bollplank under hela kursens gång.

Vill du konsulta som utbildare?

Är du intresserad av att dela med dig av din kunskap inom ett eller flera områden? Vi söker ständigt efter nya utbildare till våra program och kurser. Ett uppdrag kan variera i längd. Det kan vara på plats i våra lokaler eller drivas helt på distans, beroende på studieformen. Det kan vara riktat mot ett företag eller som en del av en befintlig utbildning på Teknikhögskolan eller någon av våra systerskolor Affärshögskolan och Vårdyrkeshögskolan.

Vi ser gärna att du är en självgående inspiratör som skapar engagemang med målet att leverera en kvalitativ kurs till våra studerande. Tidigare erfarenhet från yrkeshögskolan och/eller utbildning är meriterande.

Spontanansökan

Anmäl dig till vårt utbildarnätverk genom att fylla i formuläret här på sidan och välj vilka områden du skulle vilja utbilda inom. Observera att en intresseanmälan till vårt utbildarnätverk inte är bindande. Du kan även se om vi har lediga tjänster som passar dig på vår jobbsida.

Kontakt vid matchning

När vi får in ett uppdrag matchar din profil kontaktar vi dig med mer information. Ersättning diskuteras utifrån konsultuppdragets omfattning.

Kontakt

Välkommen att kontakta vårt affärsteam vid frågor om konsultuppdrag som utbildare.
Har du frågor om utbildningar som vi erbjuder hänvisar vi till våra utbildningsledare.