×
 

Kompetensutveckla dig och dina kollegor! Teknikhögskolan erbjuder skräddarsydda koncept inom bland annat teknik och tillverkning, teknisk försäljning och information, IT, design och projektledning.

Vi anpassar upplägget till att passa just ditt företag - utifrån omfattning, innehåll och upplägg. Skräddarsydda utbildningar och kurser är en bra möjlighet att vidareutveckla dig och din personal inom framtidsområden.

Handplockade utbildare

I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens och ger er dagsaktuell kunskap från branschen. Vi skapar branschspecifika utbildningar utifrån era behov och önskemål, som gör det möjligt att lyfta den interna kunskapsnivån. Genom att höja kompetensnivån skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Reskill och upskill - med glädje

Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet, och vi gör det med glädje! Kontakta oss om du är intresserad av att skapa en företagsutbildning som ger dig och dina medarbetare möjlighet till såväl förnyad som fördjupad kunskap.

Kurs i produktionsekonomi gav mig nya perspektiv! Utbildaren var jättebra, så det var inga svårigheter att ta till sig all ny kunskap. Kursen har gjort mig tryggare i min nuvarande roll och skapat nya möjligheter.

– Jan Anttila, Produktionsledare, DMS-entreprenad Norrköping

Kontakt

Är du intresserad av en skräddarsydd företagsutbildning? Kontakta vårt affärsteam!