×
 

Teknikhögskolan samarbetar med över 1400 företag, organisationer och utbildare. Tillsammans skapar vi kvalitetssäkrade yrkeshögskoleutbildningar som matchar arbetsmarknadens kompetensbehov. Utöver det erbjuder vi skräddarsydda företagsutbildningar utifrån ditt och dina medarbetares behov av kompetensutveckling. Varmt välkommen att inleda ett samarbete med oss!

Samarbetsmöjligheter

Utveckla en utbildning

Initiera en ansökan om en helt ny YH-utbildning, skapa utbildningsplaner, påtala kompetensbehov eller engagera dig i våra ledningsgrupper.

Erbjud praktik eller studiebesök

Ta emot praktikanter eller håll i studiebesök. Praktik (LIA) är en utmärkt rekryteringsväg, som även ger er extra resurser med dagsfärsk kunskap.

Utbilda i ditt expertisområde

Ge morgondagens medarbetare bäst förutsättningar att lyckas i branschen! Med din specialistkunskap kan du konsulta som utbildare eller gästföreläsa i kurser.

Våra samarbetspartners

Kontakt

Vill du vara med och ta fram en ny yrkeshögskoleutbildning eller är du intresserad av en skräddarsydd företagsutbildning? Välkommen att kontakta vårt affärsteam! Vid intresse för ledningsgrupper eller LIA hänvisar vi till våra utbildningsledare.