Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Samarbetsmöjligheter med Teknikhögskolan

Som företag kan du samverka med Teknikhögskolan på olika sätt. Du kan engagera dig i våra aktuella yrkeshögskoleutbildningar genom att ta emot studerande på LIA (praktik) eller sitta med i ledningsgruppen för en YH-utbildning. Du kan även medverka i framtagning av nya utbildningar inom yrkeshögskolan som matchar just ert kompetensbehov samt vidareutbilda dig och din personal genom skräddarsydda företagsutbildningar, kurser och koncept.

Företagsutbildning

Vidareutbilda dig och dina medarbetare med skräddarsydda företagsutbildningar! Teknikhögskolan erbjuder korta utbildningar och skräddarsydda koncept för att möta era behov av kompetensutveckling. Vi skräddarsyr kompetensutvecklingstillfällen efter just era behov, nu och i framtiden.

LIA – Låna kompetent arbetskraft

Våra yrkeshögskoleutbildningar innehåller LIA (praktik). För dig som företag innebär detta att du har möjlighet att ta emot en eller flera studerande som läser hos oss under några veckor. LIA-perioden är en utmärkt rekryteringsväg där båda parter har möjlighet att prova ett samarbete utan att förbinda sig till en anställning.

Var med och forma framtidens arbetskraft

Samtliga av våra YH-utbildningar har en ledningsgrupp kopplad till sig med representanter från branschen. Om du vill vara med och forma innehållet i en viss utbildning för att kunna hitta rätt kompetens i framtiden är detta en ypperlig chans. Se till att din framtida arbetskraft är rätt utbildad.

Kontakta oss

Feven Tesfai blid

Feven Tesfai
Affärsområdesansvarig
08-549 013 27
feven.tesfai@plushogskolan.se

Lars Andreasson blid

Lars Andreasson
Researcher
072-211 54 28
lars.andreasson@plushogskolan.se