×
 

Samarbeta med Teknikhögskolan

Som företag har du möjlighet att vara med och påverka morgondagens yrkeskompetens. Idag samarbetar Teknikhögskolan med över 1400 företag, organisationer och utbildare. Här presenterar vi våra samarbetsmöjligheter – välkommen att inleda ett samarbete med oss!

Utveckla en utbildning

Engagera dig i våra ledningsgrupper! Var med och säkerställ att utbildningarnas innehåll följer utvecklingen på arbetsmarknaden.

Ta emot praktikanter

Ta emot studerande på LIA-praktik (lärande i arbete). Få in extra resurser med dagsfärsk kunskap, helt kostnadsfritt. Utmärkt rekryteringsväg!

Utbilda i ditt expertisområde

Ge morgondagens medarbetare bäst förutsättningar att lyckas i branschen! Konsulta som utbildare eller dela med dig av din kompetens som gästföreläsare.

Skapa en ny utbildning

Det finns flera sätt att medverka till att en ny YH-utbildning formas. Initiera en ansökan, påtala ditt företags kompetensbehov eller var delaktig i utformning av utbildningsplaner och kursinnehåll.

Tillsammans med företag i olika branscher skapar vi årligen nya förslag på utbildningar som matchar behovet på arbetsmarknaden, både regionalt och nationellt. Utbildningarna skickas sedan in till Myndigheten för yrkeshögskolan som beviljar de utbildningar som bäst förser näringslivet med rätt kompetens.

Vill du vara med och forma innehållet i en ny YH-utbildning? Kontakta vår affärsutvecklare.

Erbjud studiebesök

Att få en inblick i hur det ser ut på olika arbetsplatser är otroligt viktigt för våra studerande. På så sätt kan de få en känsla av vad det innebär att arbeta i en viss bransch. Har ditt företag något spännande projekt på gång eller vill ni helt enkelt synliggöra er arbetsplats? Bjud in till ett studiebesök!

Medverka på branchdagar

Vi anordnar branschdagar och Meetups där studerande och företag får chans att nätverka. Sälj in er som arbetsgivare och träffa framtida branschkollegor samtidigt som våra studerande bygger upp sina kontaktnät. Förhoppningen är att det blir en match! 😊

Några av våra samarbetspartners

COWI
AFRY
Sweco
BillerudKorsnäs
Peab
ONE Nordic
Svenskt Trätekniskt Forum
Postnord AB
Scient Group