×
 

Teknikhögskolan samarbetar med över 1400 företag, organisationer och utbildare. Tillsammans skapar vi kvalitetssäkrade yrkeshögskoleutbildningar som matchar arbetsmarknadens kompetensbehov. Utöver det erbjuder vi skräddarsydda företagsutbildningar utifrån ditt och dina medarbetares behov av kompetensutveckling. Varmt välkommen att inleda ett samarbete med oss!

Samarbetsmöjligheter

Utveckla yrkeshögskoleutbildning

Initiera en ansökan om en helt ny YH-utbildning, skapa utbildningsplaner, påtala kompetensbehov eller engagera dig i våra ledningsgrupper.

Erbjud praktik eller studiebesök

Ta emot praktikanter eller håll i studiebesök. Praktik (LIA) är en utmärkt rekryteringsväg, som även ger er extra resurser med dagsfärsk kunskap.

Utbilda i ditt expertisområde

Ge morgondagens medarbetare bäst förutsättningar att lyckas i branschen! Med din specialistkunskap kan du konsulta som utbildare eller gästföreläsa i kurser.

Företagsutbildningar

Teknikhögskolan erbjuder företagsutbildningar för att möta ditt företags behov av kompetensutveckling. Vi erbjuder skräddarsydda koncept inom bland annat teknik och tillverkning, teknisk service, teknisk information, IT, design och projektledning. Vi anpassar upplägget till att passa just ditt företag utifrån omfattning, innehåll och upplägg. Skräddarsydda utbildningar och kurser är en bra möjlighet att vidareutveckla dig och din personal inom framtidsområden.

Handplockade utbildare

I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens och ger er dagsaktuell kunskap från branschen. Vi skapar branschspecifika utbildningar utifrån era behov och önskemål, som gör det möjligt att lyfta den interna kunskapsnivån. Genom att höja kompetensnivån skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Reskill och upskill - med glädje

Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet, och vi gör det med glädje! Kontakta oss om du är intresserad av att skapa en företagsutbildning som ger dig och dina medarbetare möjlighet till såväl förnyad som fördjupad kunskap.

Kurs i produktionsekonomi gav mig nya perspektiv! Utbildaren var jättebra, så det var inga svårigheter att ta till sig all ny kunskap. Kursen har gjort mig tryggare i min nuvarande roll och skapat nya möjligheter.

– Jan Anttila, Produktionsledare, DMS-entreprenad Norrköping

Våra samarbetspartners

Kontakt

Vill du vara med och ta fram en ny yrkeshögskoleutbildning? Eller är du intresserad av en skräddarsydd företagsutbildning? Välkommen att kontakta vår affärschef!

Vid intresse för ledningsgrupper eller LIA hänvisar vi till våra utbildningsledare.