Därför ska du skaffa LinkedIn

Plattformen är en utmärkt plats för att bygga upp ditt nätverk, hålla kontakten med kollegor och etablera dig så att du syns med dina erfarenheter och meriter för andra, så som arbetsgivare. På så sätt kan du upptäckas och få fantastiska jobbmöjligheter. Du kan även utbyta erfarenheter med andra som har liknande, eller helt olika, utbildnings- och yrkesbakgrunder.

Håll din profil uppdaterad

Genom att kontinuerligt uppdatera din profil med relevanta erfarenheter, din utbildning och ditt kursinnehåll blir det enklare för rekryterare att hitta dig och matcha dig mot relevanta framtida jobberbjudanden. Som studerande på Teknikhögskolan kan du lägga till din utbildning under din profil och på så vis blir du automatiskt tillagd som alumni.

LinkedIn är som ditt digitala CV,  där du har förmånen att ha direktkontakt med potentiella arbetsgivare och kollegor. LinkedIn fungerar självklart också för dig som inte söker efter nya utmaningar för tillfället. Det är en bra plattform för framtiden!

Liknande artiklar

Tips för dig som vill karriärväxla
19 juli, 2022 Tips

Tips för dig som vill karriärväxla

Vill du byta inriktning mitt i karriären? Landa i rätt yrkesroll med en YH-utbildning. Här får du 3 tips för att karriärväxla!

Tips! Så söker du jobbet efter examen
12 juli, 2019 Tips

Tips! Så söker du jobbet efter examen

Har du tagit examen eller är du snart färdigutbildad? I den här artikeln listar vi våra bästa tips...

10 tips för dig som läser på distans
10 september, 2017 Tips

10 tips för dig som läser på distans

Vi hjälper dig med planering vecka för vecka. Här är vår lista med värdefulla tips för dig som läser en distansutbildning!...