×

I anslutning till Bohusbanan finns även Lysekilsbanan, en 35 kilometer lång enkelspårig järnväg. Lysekilsbanan trafikeras inte längre, vilket skapar förutsättningar för Teknikhögskolans studerande att arbeta praktiskt med mätinstrument på banan utan risk för att säkerheten äventyras. Järnvägen möjliggör att våra mätstudenter får ännu mer praktiska moment i undervisningen!

Teknikhögskolan
Kustvägen 12
455 61 Dingle

Letar du efter kontaktuppgifter?
Hitta rätt utbildningsledare!

Boende i Dingle

Teknikhögskolan erbjuder en billig boendelösning för dig som studerande, i samarbete med Munkedals kommun. Du kan hyra ett studentrum på Munkedals utbildningscenter med eget badrum och gemensamt pentry, allrum och dusch för endast 100 kronor per natt. Du kan också välja att hyra ett rum i studentkorridoren under längre tid, för 1600 kronor per månad.

Utbildningscentret tillhandahåller även frukost och lunch som du kan köpa till för 75 kronor per dag, där frukost utgör 30 kronor och lunch 45 kronor.