Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Hos Teknikhögskolan hittar du skräddarsydda och unika YH-utbildningar inom el och energi, för dig som vill bidra till branschens och samhällets utveckling.

Stora karriärmöjligheter i elbranschen

Kraven och efterfrågan på elproduktion växer ständigt, därför är el- och energibranschen i stort behov av mer personal med rätt kompetens. Efterfrågan kommer att fortsätta vara stor under många år framöver, med tanke på hur mycket el och energi som vi använder över hela landet.

Det som arbetslivet behöver speglas i våra elutbildningar, vilket betyder att du kan känna dig trygg i att den kompetens du skaffar dig på Teknikhögskolan kommer att göra dig efterfrågad på arbetsmarknaden.

Utbildningar med praktisk inriktning

Det här är YH-utbildningar för dig som vill ta nästa kliv i karriären och klättra inom ditt företag, men också för dig som vill byta yrkesbana helt. Kanske kommer du direkt från gymnasiet?

Hitta din favoritutbildning inom el, elektronik och energi! Efter examen kan du arbeta ”hands on” med bland annat eldrift och underhåll, men branschen har även stora utvecklingsmöjligheter, där du bland annat kan avancera till en ledarroll.


Vill du inleda en ny karriär?Gå vidare med din ansökan!

Ansök nu

Kom i kontakt med oss

Behöver mer info innan du bestämmer dig? Kontakta oss på 0774-100 500 eller info@teknikhogskolan.se.

Ska vi skicka dig mer info?

Gör en intresseanmälan så håller vi dig uppdaterad om vad som är på gång!

YH

Distributionselektriker

Lund

HT-21

1 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Ansökan är öppen

 

YH

Elnätsprojektör

Distans

HT-21

1 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Ansökan är öppen

 

YH

Elkraftsingenjör

3 orter

HT-21

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Ansökan är öppen

 

YH

Elektronikingenjör

Eskilstuna

HT-21

2 år, kostnadsfri och CSN-berättigad

Öppnar för ansökan i augusti