Teknikhögskolan – din yrkeshögskola i Varberg

Det är lätt att må bra i Varberg. Närheten till hav, natur och ett levande centrum med aktiviteter året om gör att många väljer att flytta hit för att bo och leva. Närheten till natur, aktiviteter, jobb, sjukvård och service lyfts ofta fram.

Branschbredden är stor i Varberg då både små och stora företag känner sig hemma här. Från stora livsmedelsproducenter och distributionsföretag till kreativa IT-företag och konsulter. Exempel på stora företag med sin kärna i Varberg är skokedjan Nilson Group och cykelfabriken Cycleurope. Varberg är även en av Sveriges största turiststäder och turistnäringen är därmed en stor del av näringslivet.

Våra lokaler i Varberg

Varberg är en studentstad med ett rikt uteliv och våra lokaler ligger strategiskt placerade, nära både centralstation, busslinjer och avfarter. På Teknikhögskolan i Varberg kan du utbilda dig till Ljud- och musikproducent, en utbildning som är unik i sitt slag!

Välkommen till TH i Varberg!

Kungsgatan 9
432 41 Varberg

varberg@plushogskolan.se

Vill du samarbeta med oss?

Läs mer om hur du som företag kan engagera dig i våra utbildningar.

Vår personal i Varberg

Niklas Johnsson  blid