Teknikhögskolans policy för sociala medier

Hos oss på TH formas framtidens innovatörer och samhällsbyggare och vi berättar gärna hur i våra sociala medier. På Facebook, LinkedIn och Instagram hittar du det senaste från branscherna, om våra utbildningar och ett och annat tips på relevanta youtubeklipp eller podcasts för dig som vill kompetensutvecklas.

Vi har även en alumnigrupp på LinkedIn och en köp- och säljgrupp på Facebook, där du hittar allt från jobbtips till försäljning av kurslitteratur.

Relevant och aktuellt i våra sociala medier

För att hålla våra flöden och annonser relevanta och aktuella, förbehåller vi oss rätten att ta bort innehåll av sådan karaktär som inte håller sig till ämnet, marknadsför annan verksamhet, kan anses stötande eller kränkande, bryter mot dataskyddsförordningen GDPR eller på något annat sätt är brottsligt eller inte i linje med verksamhetens värdegrund. Om en person upprepade gånger bryter mot denna policy kommer den att stängas av från sidan och eventuellt innehåll postat av berörd kommer att tas bort.

Kontakt

Har du frågor eller vill du anmäla något? Kontakta oss på marknad@plushogskolan.se. Är det relaterat till GDPR så mejla till dataskyddsombud@plushogskolan.se.

Senast uppdaterad: 2019-11-14