Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Utbildningsutbud 2021

Nyhet - 01/19/2021

2021 är här med massa nya utbildningsmöjligheter hos Teknikhögskolan! Vi är glada att kunna presentera hela 26 unika och innovativa utbildningskoncept inför hösten 2021. Ansökan öppnar den 10 februari.

Idag kom det efterlängtade beskedet från Myndigheten för yrkeshögskolan om vilka utbildningar vi blivit beviljade att starta i höst. Vissa känner du kanske igen sedan tidigare, medan andra är helt nya. Oavsett vilken utbildning du väljer att läsa är utbildningen framtagen i nära samarbete med näringslivet för att du som studerande ska vara säker på att din kompetens efterfrågas på arbetsmarknaden.

Helt nya YH-utbildningar

I år välkomnar vi tre helt nya YH-utbildningar till Teknikhögskolan inom de aktuella områdena IT-säkerhet, järnväg och infrastruktur. Du kan läsa mer om utbildningarna redan nu, och ansökan öppnar den 10 februari för samtliga utbildningar som startar till hösten. Och du glömmer väl inte att det alltid är CSN-berättigat att studera hos TH?

IT-säkerhetsspecialist (Helsingborg/Lund)Anläggningsingenjör järnväg (Distans)Mätningsingenjör järnväg (Dingle)

Hela utbildningsutbudet HT-21