Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Utbildningar öppnar för sen anmälan

Nyhet - 05/02/2019

Två studerande pratar i korridoren

Nu har ordinarie ansökningsperiod stängt för höstens utbildningsstarter, men vi kan glädjande meddela att det fortfarande finns chans att bli antagen till flera av våra utbildningar genom att göra en sen anmälan.

Men vad är en sen anmälan?

När ordinarie ansökningstid har löpt ut kan vissa utbildningar öppna för sen anmälan. Då kan du skicka in dina handlingar och vi behandlar dem i mån av plats på utbildningen. Det finns alltså fortfarande en möjlighet att bli antagen till en utbildning som är öppen för sen anmälan, men antagningsbeskedet kan komma något senare än för de som ansökt under ordinarie ansökningstid.

Utbildningar som är öppna för sen anmälan

Vi på Teknikhögskolan erbjuder även ett antal yrkeshögskoleutbildningar i samarbete med Campus Varberg och följande YH-utbildningar är öppna för sen anmälan:

Välkommen med din sena anmälan!

Och du, glöm inte att ju tidigare du gör en sen anmälan, desto större är chansen att du blir erbjuden en utbildningsplats till höstens start. Vi stänger dessutom utbildningarna löpande, så vänta inte för länge!

Publicerad: 2019-05-02