Teknikhögskolan erbjuder fler korta YH-utbildningar

Nu har Teknikhögskolan fått besked om vilka korta YH-utbildningar vi får starta 2021/2022. Myndigheten för yrkeshögskolan tilldelade oss totalt 250 platser, fördelat på fyra kurser.

Vad är en kort YH?

Korta YH är korta kurser som främst vänder sig till dig som är yrkesverksam. Det är en perfekt väg för att få förnyad kunskap ”upskill” eller fördjupad kunskap ”reskill”. Likt YH-utbildningar ansöker vi om att få starta dessa kurser till Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH) och igår kom det efterlängtade startbeskedet. I år har MYH prioriterat kurser inom digitalisering, automatisering, energieffektivisering och klimatomställning.

Vårt kursutbud 2021/2022

• AI, maskininlärning och datavisualisering – grunder för utvecklare
  • GMP – Good Manufacturing Practice
  • Leda digital transformation
  • Maskin- och cybersäkerhet industri 4.0

Mer information kommer att publiceras här på webben inom kort, så håll utkik!

Liknande artiklar

Tips för dig som vill karriärväxla
19 juli, 2022 Tips

Tips för dig som vill karriärväxla

Vill du byta inriktning mitt i karriären? Landa i rätt yrkesroll med en YH-utbildning. Här får du 3 tips för att karriärväxla!

Yrkesverksamma kompetensutvecklas inom digital transformation
28 april, 2022 Intervju

Yrkesverksamma kompetensutvecklas inom digital transformation

Jasmin och Juan satsar på upskill/reskill och kompetens...

5 anledningar att läsa en YH-utbildning
2 augusti, 2021 Tips

5 anledningar att läsa en YH-utbildning

Vad är yrkeshögskolan och varför ska man plugga en YH-utbildning? Här listar vi 5 anledningar!