Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Öppen ansökningswebb för HT-21

Nyhet - 02/10/2021

Nu är dagen äntligen här – onsdagen den 10 februari. Vad är det här för dag då? Jo, idag har vi öppnat ansökan för höstterminen 2021 på Teknikhögskolan.


Bra att veta för dig som vill söka en YH-utbildning

  • Ansökan öppnar: 10 februari
  • Ansökan stänger: 5 maj
  • Antagningsbesked: 22 juni

Glöm inte bort att skicka in din ansökan senast den 5 maj. Det kan låta långt bort i tiden, men det går fortare än man tror. I synnerhet om du planerar att läsa in kurser du saknar som ingår i behörighetskraven. Vi är aldrig längre än ett telefonsamtal, mejl eller chatt bort. Hör av dig om du har några frågor! Till kontaktuppgifter för våra studieorter »

Utbildningar som öppnat för ansökan

Studieanpassningar under Covid-19

Det senaste året har varit annorlunda med en pågående pandemi som påverkar oss alla i olika utsträckning. I våras gick vi över till distansundervisning på under 48 timmar. Framtill nu har vi fortsatt med distansundervisning i stor utsträckning över hela landet samt anpassat schemat för undervisning i våra lokaler, för att minska risken för smittspridning. Detta kan även innebära att en platsbunden utbildning som startar i höst temporärt kommer att bedrivas på distans, men det är en åtgärd vi tar utifrån Regeringens och Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Digitala informationstillfällen

Nu under våren kommer vi att hålla i flera informationsträffar för dig som vill veta mer om specifika utbildningar. Vanligtvis hålls dessa i våra lokaler, men i år kommer vi att sända dem online via Microsoft Teams. Hitta din digitala informationsträff »