Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Online-Meetup för energiföretag

Event - 02/02/2021

I februari välkomnar vi dig som företag till en online-Meetup med våra studerande som läser till distributionselektriker och elnätsprojektörer!

  • Datum: 19 februari 2021
  • Tid: 09.00-11.30
  • Plats: Online via Microsoft Teams

Meetup för ditt företags kompetensförsörjning

Har du ett rekryteringsbehov eller ett tillfälligt behov av en extra resurs med rätt kompetens? Då är den här Meetupen för dig! Hos oss finns 25 framtida distributionselektriker och 20 framtida elnätsprojektörer. De läser YH-utbildningar hos oss och i mars respektive maj är det dessutom dags för dem att gå ut på LIA (praktik) innan examen. Där har du en perfekt möjlighet att få in en extra resurs som på sikt kan bli en ny medarbetare.

Upplägg för Meetupen

Du ansluter via länk och tillfället börjar med en presentation av din verksamhet klockan 09.00. Om ni är intresserade av att ta emot studerande på LIA så berätta gärna vilka ansökningsvägar som finns till er. Efter presentationen så får våra studerande anmäla sitt intresse till oss, så samordnar vi och bokar in en tid (tillsammans med dig och ditt företag) så att ni kan lära känna varandra bättre.

Det är helt kostnadsfritt att delta på vår online-Meetup och ta emot en eller flera studerande på LIA.

Anmälan

Vill du och ditt företag vara med? Anmäl dig med namn, företagsnamn och kontaktuppgifter till marie.andersson@plushogskolan.se, senast den 12 februari. När vi fått in din anmälan så skickar vi en länk till den digitala Meetupen och mer information.