Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

ISTQB-certifiering för mjukvarutestare

Nyhet - 03/01/2018

I skrivande stund sitter våra framtida mjukvarutestare och skriver tenta för att få en certifiering inom test. Det är en ISTQB-certifiering vi erbjuder till alla som läser vår yrkeshögskoleutbildning till mjukvarutestare. ISTQB står för International Software Testing Qualifications Board och är en certifiering inom test vars syfte är att skapa djupare förståelse kring arbetet inom test samt att du ska vidareutveckla dig själv för att få ut mer av ditt testarbete.

Certifieringen är frivillig och den studerande bekostar den själv. Däremot erbjuder vi ett rabatterat pris och vi står för lokaler, föreläsare och så vidare. Avgiften ligger på 1 000 kronor.

Utbildningen är upplagd så att du ska ha den förkunskap som krävs för att öka möjligheten till att klara ”certifieringskursen”. Kurserna innan, Testmetoder och Testledning, förbereder dig på bästa sätt. Visst låter det häftigt?

Publicerad: 2018-03-01