Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digitala informationsträffar för vinterstarter

Event - 09/30/2020

I december erbjuder vi fler starter av YH-utbildningar än någonsin på vinterhalvåret! För att du ska vara säker på ditt utbildningsval erbjuder vi nu digitala informationsträffar.

Digitala informationstillfällen

Det är enkelt att vara med på våra digitala informationsträffar. Du ansluter online via Microsoft Teams och länkar till varje tillfälle hittar du nedan. Ingen anmälan krävs och det kostar inget, se bara till att koppla upp dig i god tid med bra nätverksanslutning så att du inte missar något!

Här nedan ser du alla våra planerade digitala informationsträffar, sorterat utifrån datum i fallande ordning; 1 oktober och framåt.

Distributionselektriker (Lund)

Javautvecklare (Lund)

Mätningsingenjör (Dingle/Uddevalla)

Automationsingenjör robotik (Eskilstuna)

Elektronikingenjör (Eskilstuna)

Informationsträffen för Automationsingenjör robotik och Elektronikingenjör i Eskilstuna kommer att hållas tillsammans. Bingo för dig som är intresserad av båda utbildningarna.

Anläggningsingenjör väg och vatten (Distans/Göteborg)

Automationsingenjör robotik (Göteborg)

Informationsträffen för Anläggningsingenjör väg och vatten samt Automationsingenjör robotik i Göteborg kommer att hållas tillsammans. Bingo för dig som är intresserad av båda utbildningarna.

Automationsingenjör (Linköping)

Processoperatör livsmedel (Distans/Stockholm)

.NET-utvecklare (Gävle)


Vi uppdaterar den här sidan löpande ifall vi kommer att erbjuda fler digitala informationsträffar.