Digital Meetup för IT-företag inom Java

Event - 11/19/2020

Den 25 november anordnar vi en digital Meetup för företag som jobbar med Java och som är intresserade av att komma i kontakt med våra blivande Java-utvecklare för kommande LIA-perioder (praktik) och/eller anställning.

Upplägg

• Datum: 25 november 2020
  • Tid: 09-11
  • Plats: Online-Meetup via Microsoft Teams
  • Övrigt: Kostnadsfritt att delta

Under Meetupen träffar du representanter från Teknikhögskolan och våra studerande som läser yrkeshögskoleutbildningen Java-utvecklare i Lund. Varje företag får tid att presentera sin verksamhet och vilka ansökningsvägar som finns hos er, för LIA-praktik och/eller anställning.

Efteråt så anmäler de studerande sitt intresse till oss kring vilka företag som de vill veta mer om. Då bokar vi, tillsammans med dig och ditt företag, in en tid för ett personligt samtal så att ni kan lära känna varandra bättre.

Kommande LIA-perioder

I februari och april 2021 är det dags för de två Java-klasserna att gå ut på LIA och då har du chansen att få in en eller flera extra resurser utan kostnad under 8-14 veckor(!). Dessutom tar den ena klassen examen till sommaren och de är då fullt anställningsbara som Java-utvecklare.

Anmälan och frågor

Vill ditt företag vara med på Meetupen, träffa våra studerande och ta emot på LIA eller anställa? Anmäl dig och ställ eventuella frågor till studerandeansvarig Monika Sandhaven, på monika.sandhaven@plushogskolan.se eller 046-10 25 41.

När du har anmält dig så skickar vi en länk till den digitala Meetupen och mer information.

Varmt välkommen!