Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Digital informationsträff om logistikutbildning

Event - 03/09/2020

Green Logistics Management är distansutbildningen för dig som vill få ett helhetsgrepp om hållbar logistik, både internt och externt samt mycket praktisk erfarenhet som arbetsmarknaden efterfrågar. I utbildningen ingår även kurser i bland annat kommunikation och projektledning som förbereder dig för ett yrke i logistikbranschen!

Nyhet för i år är YH-utbildningen nu även går att läsa i Jönköping!

Två digitala tillfällen

Eftersom Green Logistics Management både går att läsa på distans och i Jönköping, så erbjuder vi digitala informationsträffar via Microsoft Teams, så att du kan ta del av utbildningsinformationen oavsett var du befinner dig.

Vi kommer att köra två tillfällen under våren, så att du förhoppningsvis kan vara med under någon av träffarna ifall du är nyfiken på att göra karriär i logistikbranschen!

Första tillfället

  • Datum: Torsdag 26 mars
  • Tid: 15-16
  • Plats: Via länk i Microsoft Teams

Koppla upp dig den 26 mars >>

Andra tillfället

  • Datum: Onsdag 15 april
  • Tid: 10-11
  • Plats: Via länk i Microsoft Teams

Koppla upp dig den 15 april >>

Givetvis är det kostnadsfritt att delta och förutom här ovan, så hittar du också länkar till de digitala träffarna i vårt Facebookevent strax innan vi kör igång eller på yh-antagning.se för dig som redan har ansökt till utbildningen.