Besök Teknikhögskolan på digital YH-mässa

Event - 03/23/2021

Bild på en pratbubbla med texten Digitala YH-mässorna 2021

Årets YH-mässa blir digital

Just nu kan vi ju inte träffas fysiskt, men vi kan träffas online! Varje år brukar vi medverka på Studentums mässor för yrkeshögskolor, och i år är enda skillnaden att vi ställer ut i virtuella mässhallar. På så sätt kan du fortfarande besöka oss, få reda på mer om våra utbildningar och ställa frågor – fast digitalt!

Under mässdagen hittar du oss i tre mässhallar; Stockholmshallen, Göteborgshallen och Malmöhallen.

Mer info om onlinemässan

• Datum: 25 mars
  • Tid: 10.00-17.00
  • Plats: Online!
  • Inträde: Gratis

Vill du besöka den digitala YH-mässan?

Anmäl dig till Studentum, som arrangerar den virtuella mässan, så får du en länk att ansluta till. Anmäl dig till digitala YH-mässan 2021 här »

Det enda du behöver är en internetanslutning! När du har fått länken från Studentum så skapar du ett konto och loggar in.