Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Antagningsbesked för vinterstarter

Nyhet - 11/02/2020

Vi kliver in i november och spännande tider! För alldeles strax är antagningsbeskeden redo att skickas ut för dig som har ansökt till någon av våra YH-utbildningar som startar i november, december och januari.

Då kommer antagningsbeskedet

Vi har ju en hel del YH-utbildningar med olika startdatum i vinter, så därför skickas antagningsbeskedet ut olika datum också. Håll koll på vilket datum som antagningsbeskedet skickas ut för just den utbildning som du har ansökt till.

Här nedan listar vi vilka datum som gäller för antagningsbeskedet på respektive utbildning och ort, men du kommer även att få ett mejl när du kan se och svara på antagningsbeskedet på yh-antagning.se (där du skickade in din ansökan).

4 november

16 november

18 november

19 november

23 november

Viktigt om antagningsbeskedet

Dessa datum gäller för dig som har skickat in en ansökan inom ordinarie ansökningsperiod, det vill säga senast den 15 oktober. Om du istället har skickat in en sen anmälan efter den 15 oktober kan ditt eventuella antagningsbesked komma senare än så. Läs om hur vi behandlar inkomna sena anmälningar >>