Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Du hittar även tips och inspiration för dig som studerar eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Under Event hittar du bland annat information om hur du kan träffa oss på kommande informationsträffar, mässor och Meetups. Vill du få inblick i hur det är att plugga hos oss? Då ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar våra YH-utbildningar.

Pressrum

Vill du vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden? Följ AcadeMedia på Via TT (som Teknikhögskolan är en del av).


Tips till dig som ska söka LIA Featured blid Tips och inspiration

11/12/2020

Tips till dig som ska söka LIA

Att söka LIA kan jämföras med att söka jobb, ibland är det utmanande. Vi har samlat tips och inspiration kring vad som är bra att tänka på för dig som ska söka LIA-plats (praktikplats).

Allt du behöver veta inför skolstart Featured blid Tips och inspiration

13/08/2020

Allt du behöver veta inför skolstart

Är du vilsen kring vad som behövs göras inför skolstarten? Lugn, här listar vi fem viktiga saker du kan förbereda redan idag.

Trött på ditt jobb? Tips för dig som vill karriärväxla Featured blid Tips och inspiration

18/07/2019

Trött på ditt jobb? Tips för dig som vill karriärväxla

Har du precis tagit studenten och vill hamna i rätt yrkesroll från början eller är du mitt i karriären och vill byta inriktning? Läs en YH-utbildning!

Så söker du jobbet efter examen Featured blid Tips och inspiration

12/07/2019

Så söker du jobbet efter examen

Har du tagit examen eller är du snart färdigutbildad? I den här artikeln listar vi våra bästa tips för dig som ska söka jobb efter examen!

Därför är energibranschen rätt val för dig som söker ett framtidsyrke Featured blid Tips och inspiration

31/05/2019

Därför är energibranschen rätt val för dig som söker ett framtidsyrke

Det saknas personer med rätt kompetens i energibranschen och att få fram ett större, mer omfattande elnät är brådskande om svensketablerade företag ska kunna hålla utvecklingstakten som de har idag.

Vi skapar event för studerande och branschen Featured blid Tips och inspiration

28/05/2019

Vi skapar event för studerande och branschen

Meetups, bransch- och nätverksdagar, gästföreläsningar… Allt och lite till kan du hitta som studerande på Teknikhögskolan eller som branschföretag! Här kan du läsa mer om våra Meetups.