Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event men även tips och inspiration för dig som studerar hos oss eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Vill du få en inblick i hur det är att plugga hos oss så ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även en del intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar samt kvalitetssäkrar våra YH-utbildningar.

On top of that, så anordnar vi en hel del event så som informationsträffar, nätverksdagar och Meetups – både i våra lokaler och online, så om du inte vill missa vad som händer härnäst och som du kan vara med på; gå in och kika på Event-fliken! Förutom det, så är vi även med på olika mässor och inför dessa så lägger vi upp info om det också så att du vet var du kan träffa på oss på olika orter runt om i Sverige.

Pressrum

Följ Academedia (som vi på Teknikhögskolan är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Öppen ansökningswebb för HT-21 Featured blid Nyhet

10/02/2021

Öppen ansökningswebb för HT-21

10 februari. Japp, idag har vi öppnat ansökan för dig som vill börja studera till höstterminen 2021.

Utbildningsutbud 2021 Featured blid Nyhet

19/01/2021

Utbildningsutbud 2021

2021 är här med massa nya utbildningsmöjligheter hos Teknikhögskolan! Till hösten erbjuder vi 26 unika och innovativa utbildningskoncept. Se hela listan här »

LIA-perioder under våren 2021 Featured blid Nyhet

07/12/2020

LIA-perioder under våren 2021

Nu presenterar vi vårens LIA-perioder, där du som företag kan ta emot en eller flera studerande under sin praktik. Spana in vilka klasser som är aktuella för LIA och anmäl ditt intresse här.

Vi har ansökt om fler YH-utbildningar till 2021 Featured blid Nyhet

16/11/2020

Vi har ansökt om fler YH-utbildningar till 2021

Satsningen på utbildning fortsätter under 2021. Teknikhögskolan har ansökt till Myndigheten för yrkeshögskolan om fler starter på befintliga utbildningar och även starter av helt nya utbildningar! Beskedet får vi i slutet av januari och här är hela listan på våra sökta utbildningar.

Få hjälp att välja rätt utbildning Featured blid Nyhet

12/11/2020

Få hjälp att välja rätt utbildning

Är du osäker på vilken väg du kan ta för att kunna arbeta med ditt drömyrke i framtiden? Då kan studie- och yrkesvägledning vara något för dig. Boka tid genom Snacka med SYV – en ny tjänst för rådgivning till vuxenstuderande online!

Antagningsbesked för vinterstarter Featured blid Nyhet

02/11/2020

Antagningsbesked för vinterstarter

Vi kliver in i november och spännande tider på Teknikhögskolan! Här hittar du info om när antagningsbeskedet skickas ut för utbildningarna med vinterstart.