Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Du hittar även tips och inspiration för dig som studerar eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Under Event hittar du bland annat information om hur du kan träffa oss på kommande informationsträffar, mässor och Meetups. Vill du få inblick i hur det är att plugga hos oss? Då ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar våra YH-utbildningar.

Pressrum

Vill du vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden? Följ AcadeMedia på Via TT (som Teknikhögskolan är en del av).


Korta YH-utbildningar öppnar för ansökan Featured blid Nyhet

29/06/2021

Korta YH-utbildningar öppnar för ansökan

Idag öppnar vi ansökan för årets korta YH-utbildningar! Distanskurser för dig som vill fördjupa, bredda eller förnya din kunskap med starter i september, oktober och november 2021.

Teknikhögskolan erbjuder fler korta YH-utbildningar Featured blid Nyhet

11/06/2021

Teknikhögskolan erbjuder fler korta YH-utbildningar

Igår kom beskedet om vilka korta YH-utbildningar vi på Teknikhögskolan blivit beviljade att starta 2021/2022! Spana in våra kompetenskurser för dig som yrkesverksam.

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats Featured blid Nyhet

31/05/2021

Nya coronariktlinjer: Återgång till undervisning på plats

Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd som börjar gälla från den 1 juni innebär att rådet om att utbildningar för vuxna bör erbjuda distansundervisning upphör att gälla. Läs om vår planering för att stegvis återgå till undervisning på plats.

Ansökan öppen för vinterstarter 2021/2022 Featured blid Nyhet

26/05/2021

Ansökan öppen för vinterstarter 2021/2022

Visste du att vissa av Teknikhögskolans utbildningar startar på vinterhalvåret? Japp, så är det! Nu öppnar ansökan för de utbildningar som startar kring årsskiftet 2021/2022.

Teknikhögskolan öppnar YH-flex för första gången Featured blid Nyhet

25/05/2021

Teknikhögskolan öppnar YH-flex för första gången

Nu har vi öppnat ansökan för utvalda YH-utbildningar som YH-flex. En utbildningsväg för dig som har tidigare yrkeskunskaper och vill ansöka om att validera din kompetens för att nå en examen inom området.

LIA-perioder under hösten 2021 Featured blid Nyhet

17/05/2021

LIA-perioder under hösten 2021

LIA är en av sakerna som utmärker yrkeshögskolan. Som företag kan du låna kompetent arbetskraft samtidigt som du bidrar till branschens framtida kompetensutveckling.