Nyhetsrum

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Nyheter är sådant som är intressant, viktigt och aktuellt. Intervjuer är ofta gjorda med våra studerande, men även med företag, ledningsgruppsmedlemmar och våra medarbetare. Vi anordnar också en hel del event, som vi samlar här så att du inte missar information om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, mässor, nätverksdagar och mycket mer!

Pressrum

Följ Plushögskolan AB (som TH är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.

Här är utbildningarna som du fortfarande kan söka till Featured blid Nyhet

19/10/2020

Här är utbildningarna som du fortfarande kan söka till

Flera av Teknikhögskolans utbildningar som startar i december öppnar nu upp för sen anmälan. Ansökningarna tas emot i mån av plats, så ansök redan idag för att inte missa din chans. Se listan på utbildningar här!

LIA-perioder med start under HT-20 Featured blid Nyhet

14/09/2020

LIA-perioder med start under HT-20

Vill du som företag att ta emot studerande på LIA? I höst går flera av Teknikhögskolans klasser ut på praktik och du kan få en extra resurs i ett par veckor! Läs mer här.

Korta YH-utbildningar öppnar för sen anmälan Featured blid Nyhet

10/09/2020

Korta YH-utbildningar öppnar för sen anmälan

Flera korta YH-utbildningar är öppna för sen anmälan! Vill du skaffa spetskompetens på bara ett par veckors distansstudier? Missa inte att skicka in din sena anmälan till septemberstarterna!

Nya adresser på några av Teknikhögskolans orter Featured blid Nyhet

28/08/2020

Nya adresser på några av Teknikhögskolans orter

Ny termin och nya lokaler på några av Teknikhögskolans orter! I Jönköping, Karlstad, Örebro och så småningom Uddevalla har det skett en del förändringar sedan sist vi sågs innan sommaren.

Ansökan är öppen för starter i december! Featured blid Nyhet

20/08/2020

Ansökan är öppen för starter i december!

Vill du plugga i höst? Teknikhögskolan öppnar nu ansökan till höstens extrastarter i december. Kika in vilken utbildning just du vill gå här!

Återgång från temporär distansundervisning Featured blid Nyhet

09/07/2020

Återgång från temporär distansundervisning

Till hösten kommer vi öppna upp Teknikhögskolans lokaler för våra platsbundna utbildningar igen men självklart med anpassningar för trygghet och för att efterleva Folkhälsomyndighetens riktlinjer.