Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Nyhetsrum

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Nyheter är sådant som är intressant, viktigt och aktuellt. Intervjuer är ofta gjorda med våra studerande, men även med företag, ledningsgruppsmedlemmar och våra medarbetare. Vi anordnar också en hel del event, som vi samlar här så att du inte missar information om vad som händer härnäst, så som informationsträffar, mässor, nätverksdagar och mycket mer!

Pressrum

Följ Plushögskolan AB (som TH är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Digitala informationsträffar för vinterstarter Featured blid Event

30/09/2020

Digitala informationsträffar för vinterstarter

I december startar vi fler YH-utbildningar på Teknikhögskolan. För att du ska vara säker på ditt utbildningsval erbjuder vi nu digitala informationsträffar.

Digital informationsträff om CAD-ingenjör Featured blid Event

17/04/2020

Digital informationsträff om CAD-ingenjör

Är du nyfiken på att läsa till CAD-ingenjör inom processindustrin? Koppla upp dig på en digital informationsträff den 23 april, för mer info om YH-utbildningen!

Digital informationsträff från Eskilstuna och Västerås Featured blid Event

17/04/2020

Digital informationsträff från Eskilstuna och Västerås

Data Center Technician/Engineer, Automationsingenjör robotik eller Elkraftsingenjör? Vilken YH-utbildning är du intresserad av? Välkommen på digital informationsträff den 24 april!

Digital informationsträff från Lund Featured blid Event

07/04/2020

Digital informationsträff från Lund

Koppla upp dig på digital informationsträff och få reda på mer om Distributionselektriker, Elnätsprojektör och Javautvecklare som startar i Lund till hösten 2020. Olika datum beroende på vilken utbildning du är intresserad av!

Digital informationsträff om IT-utbildningar Featured blid Event

01/04/2020

Digital informationsträff om IT-utbildningar

Vill du läsa en IT-utbildning för att nå dina karriärmål? Välkommen på digital informationsträff den 14 april för mer info om .NET-utvecklare, Javautvecklare och Pythonutvecklare med inriktning AI i Göteborg.

Digital informationsträff om logistikutbildning Featured blid Event

09/03/2020

Digital informationsträff om logistikutbildning

Nyfiken på Green Logistics Management? Både som distansutbildning och platsbunden utbildning i Jönköping! Nu ger vi dig chansen att få mer info om utbildningen, vi bjuder in till digital informationsträff den 26 mars och 15 april!