Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event men även tips och inspiration för dig som studerar hos oss eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Vill du få en inblick i hur det är att plugga hos oss så ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även en del intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar samt kvalitetssäkrar våra YH-utbildningar.

On top of that, så anordnar vi en hel del event så som informationsträffar, nätverksdagar och Meetups – både i våra lokaler och online, så om du inte vill missa vad som händer härnäst och som du kan vara med på; gå in och kika på Event-fliken! Förutom det, så är vi även med på olika mässor och inför dessa så lägger vi upp info om det också så att du vet var du kan träffa på oss på olika orter runt om i Sverige.

Pressrum

Följ Academedia (som vi på Teknikhögskolan är en del av) på Via TT för att vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden.


Besök Teknikhögskolan på digital YH-mässa Featured blid Event

23/03/2021

Besök Teknikhögskolan på digital YH-mässa

Årets YH-mässa blir digital! Den 25 mars 2021 kan du besöka oss i Studentums virtuella mässhallar och få svar på alla dina frågor om våra utbildningar.

Digitala informationsträffar för HT-21 Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar för HT-21

Funderar du på att börja studera och vill veta mer om våra YH-utbildningar? Anslut till våra digitala informationsträffar under våren! Valfritt & kostnadsfritt, såklart.

Online-Meetup för energiföretag Featured blid Event

02/02/2021

Online-Meetup för energiföretag

Den 19 februari välkomnar vi dig som företag till en online-Meetup med våra studerande som läser till distributionselektriker och elnätsprojektörer!

Digital Meetup för IT-företag inom Java Featured blid Event

19/11/2020

Digital Meetup för IT-företag inom Java

Den 25 november anordnar vi en digital Meetup för företag som jobbar med Java och som är intresserade av att komma i kontakt med våra blivande Java-utvecklare för kommande LIA-perioder (praktik) och/eller anställning. Läs mer och anmäl ditt företag här.

Digitala informationsträffar för vinterstarter Featured blid Event

30/09/2020

Digitala informationsträffar för vinterstarter

I december startar vi fler YH-utbildningar på Teknikhögskolan. För att du ska vara säker på ditt utbildningsval erbjuder vi nu digitala informationsträffar.

Digital informationsträff om CAD-ingenjör Featured blid Event

17/04/2020

Digital informationsträff om CAD-ingenjör

Är du nyfiken på att läsa till CAD-ingenjör inom processindustrin? Koppla upp dig på en digital informationsträff den 23 april, för mer info om YH-utbildningen!