Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Välkommen till Teknikhögskolans nyhetsrum! Här har vi samlat alla våra nyheter, intervjuer och kommande event. Du hittar även tips och inspiration för dig som studerar eller har tagit examen.

Spana in våra nyheter för att ha koll på det senaste som händer hos oss! Under Event hittar du bland annat information om hur du kan träffa oss på kommande informationsträffar, mässor och Meetups. Vill du få inblick i hur det är att plugga hos oss? Då ska du definitivt läsa en eller två intervjuer med våra studerande. Vi har även intervjuer med företag och ledningsgruppsmedlemmar som är med och skapar våra YH-utbildningar.

Pressrum

Vill du vara säker på att inte missa några av våra pressmeddelanden? Följ AcadeMedia på Via TT (som Teknikhögskolan är en del av).


Besök Teknikhögskolan på digital YH-mässa Featured blid Event

23/03/2021

Besök Teknikhögskolan på digital YH-mässa

Årets YH-mässa blir digital! Den 25 mars 2021 kan du besöka oss i Studentums virtuella mässhallar och få svar på alla dina frågor om våra utbildningar.

Digitala informationsträffar för HT-21 Featured blid Event

09/02/2021

Digitala informationsträffar för HT-21

Funderar du på att börja studera och vill veta mer om våra YH-utbildningar? Anslut till våra digitala informationsträffar under våren! Valfritt & kostnadsfritt, såklart.

Inspelad informationsträff om VVS-ingenjör Featured blid Event

20/04/2020

Inspelad informationsträff om VVS-ingenjör

Se vår informationsfilm om VVS-ingenjör för dig som vill ha mer information om YH-utbildningen eller kanske missade den digitala informationsträffen.

Hackathon i Göteborg Featured blid Event

29/05/2019

Hackathon i Göteborg

Fullstackstuderande anordnar ett Hackathon, tillsammans med Teknikhögskolan och branschföretag, för de sökande till .NET-utvecklare och Javautvecklare med start HT-19.

Teknikhögskolan på plats i Almedalen Featured blid Event

15/06/2018

Teknikhögskolan på plats i Almedalen

Mellan måndag-onsdag (2/7-4/7) under Almedalsveckan är vi på Teknikhögskolan på plats och vi deltar gärna i paneler och debatter.