Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Investera i kompetens för framtiden

Skräddarsydda utbildningar och kurser är möjligheten att vidareutveckla dig och din personal inom framtidsområden.

Vårt erbjudande

Teknikhögskolan erbjuder kortare, skräddarsydda företagsutbildningar för att möta ditt företags behov av kompetensutveckling. Vi kan erbjuda skräddarsydda utbildningar och kurser inom bland annat teknik och tillverkning, teknisk service, teknisk information, IT, design och projektledning.

Vi anpassar utbildningarna och kursernas upplägg till att passa just ditt företag. Det kan handla om omfattningen, innehållet och formen. Vill ni vidareutvecklas på distans, på plats hos någon av våra orter i Sverige eller på ert eget kontor? Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt erbjudande av skräddarsydda utbildningar och kurser.

Om oss

I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens och ger er dagsaktuell kunskap från branschen. Vi skapar branschspecifika utbildningar utifrån era behov och önskemål, som gör det möjligt att lyfta den interna kunskapsnivån. Genom att höja kompetensnivån skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet, och vi gör det med glädje!

Vill du veta mer om Teknikhögskolan? Läs mer om oss här.

Vad som sägs om oss

Jag har läst en kurs i produktionsekonomi på Teknikhögskolan i Linköping, vilket gav mig nya perspektiv på att räkna på arbeten. Utbildaren var en jättebra pedagog, därför var det inga svårigheter att ta till sig alla nya kunskaper. Upplever att kursen gjort mig tryggare i min nuvarande roll på DMS-entreprenad som innefattar både personalansvar och kalkyleringsuppdrag.

– Jan Anttila, produktionsledare på DMS-entreprenad i Norrköping.