Vårt erbjudande

Teknikhögskolan erbjuder företagsutbildningar för att möta ditt företags behov av kompetensutveckling. Vi erbjuder skräddarsydda koncept inom bland annat teknik och tillverkning, teknisk service, teknisk information, IT, design och projektledning. Vi anpassar upplägget till att passa just ditt företag utifrån omfattning, innehåll och form. Skräddarsydda utbildningar och kurser är en bra möjlighet att vidareutveckla dig och din personal inom framtidsområden. Välkommen att kontakta oss för mer information om vårt erbjudande av företagsutbildningar.

Om oss

I vårt nätverk finns över 300 erfarna utbildare från näringslivet som besitter spetskompetens och ger er dagsaktuell kunskap från branschen. Vi skapar branschspecifika utbildningar utifrån era behov och önskemål, som gör det möjligt att lyfta den interna kunskapsnivån. Genom att höja kompetensnivån skapas mervärde, arbetsglädje och en ökad motivation.

Med många års erfarenhet i branschen vet vi hur man bäst utbildar för framtiden. Vi inspirerar, utbildar och ger de rätta verktygen för människors utveckling i arbetslivet, och vi gör det med glädje!

En kurs i produktionsekonomi på Teknikhögskolan gav mig nya perspektiv på att räkna på arbeten. Utbildaren var en jättebra pedagog, därför var det inga svårigheter att ta till sig alla nya kunskaper. Upplever att kursen gjort mig tryggare i min nuvarande roll som innefattar både personalansvar och kalkyleringsuppdrag.

– Jan Anttila, produktionsledare på DMS-entreprenad i Norrköping.